duminică, 19 februarie 2012

ROLAND GARROS – parte din istoria Parisului



Bucurie, deznadejde… emotie, incordare… lacrimi de bucurie… invingatori si infranti. Sunt cuvinte ce caracterizeaza orice competitie. Pe langa toate acestea, tenisului ii putem atribui si un alt cuvant pentru a-l descrie: eleganta. Iar eleganta nu se simte nicaieri mai bine ca la Paris. Exact, locul in care an de an se joaca acest turneu – ROLAND GARROS.
Meciurile se joaca pe celebra zgura rosie, o suprafata lenta, care le face mult mai dramatice si prin urmare, mai spectaculoase. 

In perioada 27 mai – 10 iunie 2012, la Paris se va desfasura Turneul de Tenis Roland Garros. In cele doua saptamani cat va dura competitia, capitala Frantei se va transforma intr-un adevarat furnicar, centrul fiind Parcul Porte d’Auteuil. Roland Garros este unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive ale anului. E singura perioada din an cand Parisul are un rival chiar in interior. Cui ii mai pasa de muzee, de Champs Elysee sau chiar de Tour Eiffel. Poate seara. Pentru ca ziua toate privirile sunt atintite catre duelurile de pe Arena Philippe Chatrier sau de pe Suzanne Langlen. Nume grele ca Federer, Djokovic sau Nadal, Sharapova, Venus si Serena Williams ii tin pe spectatori cu sufletul la gura. 

Asa ca mergeti la Roland Garros. ACTIV TOURS va aduce si de aceasta data cea mai tare oferta.
Cu un tarif incepand de la 207 EUR/ persoana/ pachet cu 2 nopti cazare si bilet de intrare la Roland Garros, categorie 3, va puteti bucura de spectacolul oferit de legende ale tenisului.
Anul trecut castigatori au fost spaniolul Rafael Nadal, iar la fete, surpriza, Na Li. Cine va triumfa anul acesta ramane de vazut. Iar voi va puteti afla printre norocosii care vor asista live la un nou spectacol.
Gasiti oferta completa pe site-ul nostru dedicat evenimentelor: www.eventuria.ro, accesand urmatorul link:
http://www.eventuria.ro/turneul-de-tenis-roland-garros-2012-

Pe langa faptul ca vedeti un tenis de calitate, o calatorie la Paris va poate oferi o multime de alte oportunitati: plimbari pe Champs Elysee, shopping la Gallerie Lafayette sau relaxare la cafenelele de pe stradutele cochete si alte variante pe care vi le-am prezentat in articolul anterior.
Bucurati-va de tenis si de frumusetea Parisului. Roland Garros este o experienta care merita traita, nu doar de catre iubitorii acestui sport.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu