marți, 21 februarie 2012

Formula 1 – Sezonul 2012 cu ACTIV TOURS

Desfășurată pentru prima dată în anul 1950, Formula 1 este o competiție cu mare trecere la public, toate etapele fiind televizate in mai mult de 200 de țări.
Datorită popularității, de-a lungul anilor au fost introduse mai multe Mari Premii și continuă să se dezvolte, ultimele circuite adăgate fiind cele din China, Turcia sau Bahrain.


ACTIV TOURS vă propune pentru acest an câteva Mari Premii ce vor avea loc la BARCELONA (11 – 13 mai), MONACO (24 – 26 mai), VALENCIA (22 – 24 iunie), HOCKENHEIM (21 – 23 iulie) și BUDAPESTA (27 – 29 iulie 2012)
Oferta completa pentru aceste pachete o găsiți pe site-ul nostru dedicat evenimentelor, pe următorul link:
http://www.eventuria.ro/formula-1
În funcție de preferințele dvs, la cerer putem face pachete și pentru alte Mari Premii de Formula 1 din acest an.
Un Mare Premiu se desfășoară pe durata a trei zile, când au loc antrenamente libere, sesiunea de calificări și cursa propriu-zisă.
Astfel, vinerea au loc două sesiuni de antrenamente și sâmbăta una. Tot sâmbăta, dar după-amiză se decide ordinea plecării de la start în cursa de duminica, printr-o sesiune de calificări.
Cursa are loc duminica, distanța acesteia fiind de aproximativ 305 kilometri. În Marele Premiu de la Monte Carlo cursa are doar 260,5 km.
Pentru a cuprinde toate aceste etape ale unui Mare Premiu și a vă oferi șansa de a vă bucura de această întrecere, pachetele noastre cuprind 3 nopți de cazare, respectiv 4 zile.
În 2012 puteți admira piloți de renume cum ar fi Sebastian Vettel, Jenson Button, Fernando Alonso, Michael Schumacher sau Kimi Raikkonen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu