miercuri, 10 august 2011

IA-ȚI PORȚIA DE ADRENALINĂ LA PORTAVENTURA

Astăzi vă recomandam un loc în care vă puteți bucura de zilele de vacanță împreuna cu întreaga familie. Dacă vreți să vă distrați, trăind senzații tari la înălțime, sau să vă amintiți de copilărie, întâlnind persoanje ca Woody, Winnie, Betty Boop, Cookie Monster și altele, PORTAVENTURA este locul ideal.


Situat în stațiunea Salou din Estul Spaniei, Portaventura este cel mai mare parc din Europa si al doilea din lume. Parcul este recomandat atât pentru copii cât și pentru părinți, fiind împărțit în mai multe zone tematice.
Prima zonă pe care o străbateți este MEDITERANIA, localizată chiar pe malul Mării Mediterane, amenajată ca un oraș catalan, a cărui liniște este spulberată doar de furia lui Furius Baco, cea mai cunoscută atracție din parc.

Un loc unde puteți profita de răcoarea junglelor este POLYNEZIA, plinaă cu păsări exotice. Însă principala atracție a acestei zone este Tutuki Splash – călătorie cu barca printre stânci, care se finalizează cu coborârea abruptă din vârful unui vulcan direct în lac. Cei mici pot alege caruselul Waikiki sau roller costerul Tami Tami.

Pentru cei fascinați de CHINA și misterele ei, există o zonă cu dragoni și Marele Zid, două dintre cele mai importante li cunoscute elemente ale culturii chineze. Cei care vor să simtă adrenalina la maxim, pot încerca Dragon Khan, un roller coastre uriaș, ce atinge o viteză maximă de 65 km/ ora.

Puțină culoare și bucurie molipsitoare găsiți la tot pasul în MEXIC. Lăsați-vă învăluiți de flăcări și fum în Templul Focului. Aveți grijă la mumiile fioroase care apar pe neașteptate și pregătiți-vă să vă mențineți echilibrul platforma care va începe să se miște.

Simțiți-vă ca un personaj din filmele western în VESTUL SĂLBATIC. Senzațiile tari sunt și aici la tot pasul. The Grand Canion Rapids și The Silver River Flume sunt două curse pe care nu lei uita curând.

Unde stați
Portaventura vă oferta o varietate de hoteluri tematice din care puteți alege.
HOTEL GOLD RIVER 4* - construit in stilul Vestului Salbatic, este situat la intrarea in parcul de distractii.
HOTEL PORTAVENTURA 4* - situat la intrarea in parc. Liniștea Mediteranei se regăsește în fiecare colț al acestui hotel.
HOTEL CARIBE 4* - situat la aproximativ 10 minute distanta de parcul de distractii. Aici regăsiți atmosfera Caraibelor, cu palmieri și frumoase grădini.
HOTEL EL PASO 4* - situat la numai 5 minute de parcul de distractii, pentru admiratorii Mexicului, cu toate culorile, muzica și veselia specifică.
Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 69 EUR/ persoana/ noapte, la Hotel Caribe 4*. 
 
Indiferent de hoteul pe care îl alegeți pentru cazare, intrarea în parc este inclusă. 

Fie că veniți cu copilul sau petreceți un sejur cu prietenii, la Portaventura veți găsi cu siguranță un loc pe placul dvs.

Oferta completă este postată pe site-ul nostru. O puteți accesa pe link-ul următor:

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe email sau la telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu