sâmbătă, 16 aprilie 2011

RUGBY WORLD CUP 2011 NOUA ZEELANDĂ

Când spui Noua Zeelandă te gândești automat la rugby, sport care are un rol major în cultura acestei țări.
În perioada 9 septembrie – 23 octombrie se va desfășura Campionatul Mondial de Rugby. Cu acest prilej, ACTIV TOURS le oferă tuturor iubitorilor acestui sport șansa să vadă live această competiție, la care va participa și echipa națională a României.


Puteți alege între pachetul la Festivitatea de deschidere din 9 septembrie, ce include cazare 2 nopți, bilet de intrare pentru festivitatea de deschidere și pentru meciul Noua Zeelandă – Tonga, taxa de livrare a biletelor la hotel, acces la zona `Hospitality` a stadionului Eden Park; open-buffet înainte și după meci cu selecție culinară din bucătăria neo-zeelandeză; open-bar (selecție de sortimente de vinuri, bere și băuturi non-alcoolice) pe durata întregii zile. Mai multe detalii AICI

Veți avea posibilitatea să admirați Naționala Noii Zeelande – All Blacks, care deține cel mai bun palmares dintre toate celelalte echipe naționale. La începutul fiecărui meci internațional jucătorii interpretează haka, un dans războinic tradițional maori, ce a devenit deja o marcă. Executând acest moment, neozeelandezii își exprimă dorința de a câștiga, fiind în același timp și o modalitate de concentrare, dar și de intimidare a adversarilor.

A doua ofertă cuprinde meciurile Grupei B, din care face parte România. Stejarii au fost prezenți la toate edițiile Cupei Mondiale de până acum. În acest an se vor confrunta cu Anglia, Argentina, Georgia și Scoția. Găsiți detalii despre ofertă AICI


Puteți să-i încurajați pe ,,stejari" în încercarea lor de a trece de faza grupelor, ceea ce ar reprezenta o premieră pentru români.
Nu ratați nici ocazia unică de a admira haka rugbiștilor din Noua Zeelandă.
Pe lângă o adevărată demonstrație de rugby, puteți descoperi și natura și arta pentru care este recunoscută Noua Zeelandă. Printre punctele de atracție se numără Auckland, cel mai mare oraș, Rotorua, oraș renumit pentru activitatea geotermală, precum și Centrul de Artizanat Maori. Cultura Maori este cea care îi impresionează pe turiști, în special prin ritualurile de primire.

Alege să susții echipa națională a României și să descoperi o parte din frumusețile Noii Zeelande.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu