joi, 2 decembrie 2010

10 MOTIVE PENTRU A ALEGE RIVIERA MAYA

Dacă sunteţi în căutarea unui loc unde să vă petreceţi Revelionul, vă recomandăm Riviera Maya din Mexic. Este un loc de vis, plin cu mister, un loc sacru venerat din generaţie în generaţie; diversitate, clădiri surprinzătoare şi impresionante, temple şi zei. Aceasta este Riviera Maya. Mai jos aveţi o listă cu locurile pe care trebuie să le vedeţi şi cu lucrurile pe care le puteţi face într-o vacanţă în Riviera Maya, dar şi oferta ACTIV TOURS pentru perioada de Revelion. 
  
Revelion 2011 Riviera Maya Mexic avion all inclusive, tarif de la 1688 EURO/ persoană/ pachet/ 7 nopţi cazare

1. Vizitarea sitului arheologic maya, denumit Tulum. Oraş cetate de pe mare, a cărui denumire conţine ecouri misterioase, Tulum este aşezat într-unul din cele mai frumoase peisaje din zona Riviera Maya. Împrejurimile sitului au fost denumite ,,Tulum Pueblo'' şi reprezintă imaginea tipică a zonelor pitoreşti ale regiunii. Pe strada principală se găsesc magazine de artizanat. Zona hotelieră cuprinde hoteluri mici, confortabile, care se integrează în peisajul natural, într-o ambianţă boemă, dar şi hoteluri de prima clasă.

2. Să trăiţi o zi plină de descoperiri uimitoare şi distracţii la Xcaret. Parcul eco – aeheologic Xcaret prezintă toată bogăţia Mexicului: cultura maya, flora şi fauna, vizite arheologice, activităţi acvatice şi posibilitatea unei experienţe unice, aceea de a înnota cu delfinii. "Xcaret : Mexique Spectaculaire" este fără îndoială unul dintre cele mai cunoscute spectacole foclorice din Mexic si din lume.

3. Să experimentaţi scuba diving în cel mai mare acvariu natural din lume, Xel-Ha, denumit şi ,,locul unde se nasc apele''. Un parc tropical de o frumuseţe rară, o lagună albastru – turcoaz, un rau care curge lin şi o pădure tropicală luxuriantă se imbină cu marea şi formează un loc atrăgător, magic. În interiorul parcului există un delfinariu şi o crescătorie de păsări, care sunt protejate.

4. Să obtineţi un pronz perfect pe plajele însorite din Akumal. În limbajul maya, ,,akumal'' înseamnă ,,locul broaştelor ţestoase'', deoarece pe plajele de aici, în fiecare an vin mii de broaşte ţestoase pentru a se reproduce. Una dintre principalele atracţii ale acestui loc este golful cu ape cristaline. Plajele cu nisip alb sunt protejate de recife de corali, care sunt acolo de zeci de ani. Acesta reprezinta paradisul scafandrilor din toată lumea.

5. Să exploraţi viaţa şi misterele din peştera Aktum Chen

6. Să vă plimbaţi pe Quinta Avenida din Playa del Carmen şi să vă bucuraţi de varietatea de baruri, magazine si restaurante. Cunoscută şi sub denumirea de Xaman Há, in limja maya, Playa del Carmen oferă tot ce v-aţi putea dori. Frumuseţea naturală şi diversitatea atracţiilor şi serviciilor i-au adus recunoaşterea internaţională. Faimoasa Quinta Avenida cuprinde o multitudine de hoteluri confortabile şi rafinate, restaurante, baruri cu musică live, cluburi şi spectacole în aer liber, reprezentand locul ideal de relaxare după o zi plină de activităţi.

7. Să vă proiectaţi în trecut şi să cunoasteţi cultura unui sat Maya. Mergând pe jos printre templele antice, prin pădurile tropicale, să respiri aerul cald şi umed de sub copaci, să urci scările piramidei simţi că intri în contact cu vechea civilizatie maya, adormită printre stânci şi păduri, aşteptând parcă momentul potrivit să reapară.

8. Să practicaţi snorkeling sau scuba diving pe cea mai mare barieră de recifuri de corali din America. Astfel veţi cunoaste marea şi toate misterele ei. Aventurierii vor avea privilegiul să privească recifurile de corali în toată măreţia lor şi să admire dansul pestilor multicolori. Riviera Maya va oferă şi posibilitatea de a practica pescuitul sportiv, atrăgând perscari profesionişti şi amatori din toate colţurile lumii.

9. Să intraţi în contact cu natura în rezervaţia de la Sian Ka'an, care în limbaj maya înseamnă ,,locul unde se naşte cerul''. Sian Ka'an oferă vizitatorilor serviciile unor ghizi cu experienţă în faună şi floră, dar şi în cultura maya. Este cel mai bun mod de a explora unul dintre cele mai frumoase şi fascinante locuri din Riviera Maya. 

10. Să vă lăsaţi pe mainile unui expert în spa şi să vă relaxaţi. Aici veţi avea parte de băi şi tratamente cu flori aromatice, alge marine, seva copacilor, toate într-un ceremonial realizat parcă pentru a aduce tribut corpului. Este o experienţă de care cu siguranţă vă veţi aminti mereu cu plăcere

Pachetul de Revelion în Riviera Maya are următoarele servicii incluse: 
- bilet avion Madrid - Mexic - Madrid
- cazare 7 nopţi la hotelul ales
- masă all inclusive
- taxe aeroport 
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare zbor
- supliment carburant 
- cina festivă de Revelion

Nu sunt incluse: 
- bilet avion Bucureşti - Madrid - Bucureşti 
- cazare intermediară Madrid: optional 
- taxele guvernamentale: 45 EUR la ieşirea din ţară 
- asigurare medicală 
- asigurare Storno
- alte servicii care nu sunt mentionaţe ca fiind "incluse"
 
Puteţi alege cazare la următoarele hoteluri:
  • Occidental Allegro 4* - masa all inclusive, tarif 1688 euro/ persoană
  • Grand Palladium Resort 5* - masa all inclusive, tarif 1805 euro/ persoană
  • Occidental Grand Xcaret 5* - masa all inclusive, tarif 1824 euro/ persoană
  • Barcelo Maya Caribe 5* - masa all inclusive, tarif 1890 euro/ persoană
  • Barcelo Maya Tropical 5* - masa all inclusive, tarif 2075 euro/ persoană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu