marți, 31 mai 2011

RĂZBOIUL CONTINUĂ FC BARCELONA – REAL MADRID ÎN SUPERCUPA SPANIEI

FC BARCELONA – REAL MADRID nu mai este demult un simplu eveniment al fotbalului. Iar în acest an iubitorii sportului rege au avut ocazia de a admira spectacolul făcut de cele două echipe atât în meciurile din campionat – celebrul El Clasico, din Cupă dar și în Champions League, cea mare tare competiție europeana a cluburilor. În această vară se vor desfășura alte două episoade FC Barcelona – Real Madrid, de această dată în Supercupa Spaniei.

ACTIV TOURS vă oferă toate facilitățile pentru a face din acest eveniment o experiențe unică. 

Tariful pentru un pachet la acest meci începe de la 699 EUR/ persoană. Veți beneficia de 2 nopți de cazare în perioada 13 – 15 august la unul dintre hotelurile din ofertă, mic dejun, bilete de meci, categorie 4, în peluză și taxa de livrare la hotel.


 Pentru un pachet ce include 4 nopți cazare în perioada 15 – 19 august 2011, mic dejun, transport avion, bilet de meci Short Side – peluză și taxa de livrare a biletelor de meci la hotel veți plăti de la 979 EUR/ persoană, în funcție de hotelul ales.



Pentru un iubitor de fotbal nimic nu se compară cu bucuria de a-și vedea idolii jucând. Însă până ajungeți la meci puteți intra în atmosferă vizitând muzeele celor două echipe.
Dacă mergeți la Madrid trebuie să treceți pe la celebrul obiectic turistic pentru microbiști – Stadionul Santiago Bernabeu. La orele la care se fac tururile, stadionul este gol, însă odata ajuns acolo simți vibrația tribunelor, auzi aplauzele fanilor. Coborând în muzeul clubului se poate admira vitrina cu trofeele tuturor echipelor care poartă numele Real Madrid, nu doar cele de fotbal. Însă zona cea mai aglomerată și spectaculoasă în același timp este cea dedicată echipei lui Mourinho. Pe fundal se aude imnul echipei. 
Românii se simt mândri când admiră panoul cu fotbaliștii care au jucat pentru Real. O poză cu Hagi și steagul României printre alte nume mari ale fotbalului. Turul se continuă cu coborârea în iarba, locul de unde poți admira stadionul în toată măreția lui. Ai ocazia să pășești pe gazonul unde s-au dat multe ,,bătălii", din care de fiecare dată învingător a ieșit fotbalul. Dacă vrei să te relaxezi poți lua loc pe băncile de rezerve, iar de acolo, trecând prin tunelul pe care ies echipele, ajungi la vestiar și la locul unde jucătorii își împartășesc primele impresii după meci, la interviuri. Punctul final al turului este magazinul oficial, de unde sigur vei pleca cu un suvenir dacă ești fan Real Madrid.


Echipa rivală se laudă și ea cu un muzeu și un stadion ce reprezintă un obiectiv de neratat pentru suporterii Barcelonei și nu numai.
Muzeul clubului te întâmpină cu prezentări multimedia și ecrane imense unde se derulează mii de imagini de la marile meciuri. Aici există un panou unde sunt afișate versurile imnului catalan traduse în mai multe limbi. Printre ele și româna. În vitrina cu trofee se distinge Cupa Campionilor Europeni, trofeu pe care Barcelona l-a câștigat și în acest an.
Stadionul Camp Nou este considerat cel mai mare din Europa, cu o capacitate de aproape100.000 de locuri. Pășind pe drumul către gazon ești cuprins de emoții. 
Magia lui Messi, pasele lui Xavi, execuțiile lui Iniesta, șuturile lui David Villa. Toate s-au petrecut aici. Pe fundal auzi zgomotul publicului la ieșirea jucătorilor pe teren. Pentru câteva minute uiți că ești doar un fan și deja te imaginezi în tricoul roșu – albastru. Turul continuă cu sala unde se țin conferințele de presă și cu locul unde stau comentatori sportivi din toată lumea. Între vestiar și tunelul care duce la teren se află și o capelă. La finalul turului urmează și aici magazinul unde poți găsi atât tricouri și mingi de fotbal cât și copii în miniatură ale trofeelor câștigate de Barcelona sau diverse obiecte cu inscripțiile clubului.


Fie că sunteți fani FC Barcelona sau Real Madrid, puteți vizita ambele stadione, două monumente ale fotbalului. Sunt două experiențe unice, pe care merită să le încercați. Cu siguranță un iubitor FC Barcelona nu va trăi cu aceeași intensitate turul stadionului Santioago Bernabeu, însă nu trebuie să-l rateze. 

 
Iar punctul culminant al acestor vizite trebuie să fie meciul. Ce altceva își mai poate dori un microbist după un duel Real Madrid – FC Barcelona sau FC Barcelona – Real Madrid? Poate încă un meci între aceleași echipe.
Așadar aveți timp să vă decideți dacă veți merge la Madrid sau la Barcelona. În acest an, Supercupa se va juca tur – retur.
Noi vă dăm ocazia să alegeți meciul pe care vreți să-l trăiți din tribună. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu