vineri, 21 ianuarie 2011

ANDRÉ RIEU și vioara ,,magică"

André Rieu este un nume mai puțin cunoscut în România. Considerat ,,regele valsului" deoarece a făcut muzica clasică mai accesibilă și a adus-o mai aproape de oameni, André Rieu a reușit să-și impună stilul în muzica de astăzi, fiind invitat să susțină concerte în toată lumea: țări din Europa, Statele Unite, Australia și chiar Japonia. Pentru cei care participă la impresionantele lui concerte, muzica reprezintă o mare bucurie. Mii de spectatori ascultă vrăjiți muzica valsurilor vieneze, iar unii chiar dansează, uitând pentru câteva ore de toate grijile și intrând într-o lume de poveste – lumea creată de André Rieu și celebra lui orchestră “Johan Strauss”, alături de mari artiști din Brazilia, Chile, SUA, Australia, Germania, pe care îi are ca invitați.

Repertoriul artistului este alcătuit atât din partituri clasice, cât și din remake-uri ale unor melodii celebre din repertoriul internațional (muzică de film, teatru etc). Printre cele mai cunoscute piese ale sale este “The Second Waltz” ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich), cu care Rieu a reușit să stea un un în primele zece locuri în preferințele muzicale ale iubitorilor acestui gen și nu numai.


 Cu o prezență fermecătoare, ANDRÉ RIEU cântă la vioară, dansează, râde și glumește în timpul spectacolelor sale grandioase, romantice, care au loc pe mari stadioane, în săli de concerte sau pur și simplu pe scene amenajate în aer liber. Membrii orchestrei își fac apariția pe rând, în ținute de gală și rochii de prințese în culori vii. Apoi fiecare se așează la locul lui și începe să cânte, dirijați de Rieu, care îi acompaniază cu vioara sa ,,magică”. În același timp urmărește atmosfera, făcând comentarii haioase la adresa celor prezentați de cameramani pe imensele ecrane amplasate lângă scenă.

Dacă vreți să vă luați porția de poftă de viață, de bucurie, ACTIV TOURS vă propune două dintre concertele lui André Rieu.

La VIENA pe 8 februarie 2011, pe arena `Wiener Stadthalle`, tarif de la 169 EUR/ persoană/ pachet.
Servicii incluse:
- 2 nopți cazare la unul dintre hotelurile din ofertă, în perioada 07 - 09 februarie 2011;
- mic dejun;
- bilet concert André Rieu la Viena, categoria 4 (loc pe scaun);
-
BONUS: taxa de livrare a biletelor de concert în România;

La LONDRA pe 20 aprilie 2011, pe arena `O2` , tarif de la 399 EUR/ persoană/ pachet
Servicii incluse:
- 2 nopți cazare la Hotel Sidney Victoria 3*, în perioada 19 - 21 aprilie 2011;
- mic dejun `ENGLISH BREAKFAST`;
- transport avion conform tabelului din ofertă;
- bilet concert André Rieu la Londra, categorie LEVEL 4 (pe scaun);
- taxa de procesare și livrare a biletelor de concert în România;
- BONUS: taxele de aeroport și securitate (pentru cursele low-cost Blue Air/ Wizz Air)

Muzica lui ANDRÉ RIEU este câteodată veselă și înălțătoare, alteori tulburătoare și melancolică sau elegantă și plină de romantism. Un lucru este însă cert: un concert al `Olandezului Zburător` nu va fi uitat niciodată de cei care au avut ocazia să îl vadă live.

2 comentarii:

  1. Nu am voie sa mor pana nu ajung la un concert al lui Andre (cu accent pe e) Rieu. Si mai trebuie sa sar si cu parasuta inainte sa mor.

    RăspundețiȘtergere