vineri, 20 mai 2011

GEORGE MICHAEL – SYMPHONICA: THE ORCHESTRAL TOUR

Unul dintre cei mai mari artiști de muzică britanică, George Michael revine în acest an cu un nou turneu, Symphonica. Concertele vor conține o selecție a celor mai cunoscute melodii ale sale, create de-a lungul celor peste 25 ani de carieră, dar și câteva cover-uri ale cântecelor sale preferate ale altor artiști. Melodiile vor fi prelucrate pentru orchestra care îl va însoți pe George Michael în toate orașele. Cele mai bune arene din Europa, un cântăreț apreciat și cunoscut, plus o orchestră simfonică reprezintă combinația ideală pentru o experiență unică. 


ACTIV TOURS vă propune 3 dintre concertele pe care George Michael le va susține în cadrul turneului Symphonica:

1. BUDAPESTA: 19 septembrie, în sala ,,Papp Lazslo". Pachetul include 3 nopți cazare la Hotel Marmara 4*, mic dejun, bilet la concert de categorie 5 – loc pe scaun și taxa de livrare a biletelor în România.

2. DUBLIN: 03 noiembrie, în sala ,,O2”, unde aveți inlcuse 4 nopți de cazare la Hotel Croke Park 4*, mic dejun, transport avion Blue Air, bilet la concert de categorie 3 – loc pe scaun, taxa de livrare în România și bilet de intrare la Guiness Storehouse din Dublin. Dacă achitați integral până la data de 15 iunie, aveți BONUS taxele de aeroport și securitate.
Alegând acest concert veți putea îmbina plăcerea pentru muzică și cea pentru bere. Guinness are un gust diferit în Irlanda decât în orice alt colț al lumii. Dacă ați ajuns la Dublin  trebuie să vizitați locul unde se fabrică această bere. Este o experiență unică, pe care un turist ajuns în acest oraș nu are voie să o rateze.

3. VIENA: 21 noiembrie, în sala ,,Stadthalle”, pachet ce include 2 nopți cazare la unul din hotelurile din ofertă, mic dejun, bilet la concert de categorie 3 – loc pe scaun și taxa de livrare în România.


 
Printre cele mai cunoscute piese ale lui George Michael se numără Careless Whisper, Faith, Freedom și multe altele. 

*** Pentru detalii despre concertele lui George Michael pe care noi le promovăm, dați click pe numele orașului și veți fi redirecționați către site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu